marți, 10 septembrie 2013

Recomandare

Deoarece am observat, pe baza formulelor de căutare ce v-au direcționat către acest blog că, sunteți interesați fie de achiziționarea de lansete de muscărit, fie de fire de muscărit și chiar de materiale pentru fly tying, vă rog să adăugați la comentarii eventualele întrebări sau nedumeriri pentru a vă putea ajuta dacă este posibil.
Această postare are un caracter permanent!

@ady_fly

P.S. Vă rog să lăsați comentariile d-voastră la postarea care are legătură cu subiectul. Pentru detalii suplimentare pe diverse teme vă rog apelați la adresele de mail din Contact! Vă mulțumesc!

6 comentarii:

 1. Eu unul sunt nou in cea ce consta muscaritul, dar as vrea sa invat!am primit un bat (dar din dar se face rai), am si o mulineta, fir, am si inceput sa la cateva muste, dar as vre sa stiu unde as putea sa pescuiesc (in zona Timis, Caras, Mehedinti), fiindca since va spun, as vrea sa incep pe un rau ce are si peste pentru a imi da seama daca cea ce fac, fac bine.

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă bucură faptul că din ce in ce mai mulți pescari doresc să încerce fly fishingu-ul! Din păcate nu vă pot face o recomandare cu privire la un râu din zona menționată, deoarece braconajul și lipsa unei minime educații cu privire la ocrotirea naturii au lăsat urme peste tot!...Cu toate acestea cleanul va răspunde la eforturile d-voastră pe Timiș, Bega și Bârzava. Lansări precise și pești pofticioși!

   Ștergere
 2. Buna ziua. Si eu sunt nou in ale muscaritului si as vrea sa imi dati o idee (un site,de unde sa cumpar ) in legatura cu alegerea unui echipament complet pentru pescuitul la musca.

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bun venit în rândul muscarilor! Iată mai jos câteva site-uri românești și străine ce comercializează echipament de muscărit:
   http://www.peapa.ro/
   http://www.fisela.ro/
   http://www.totalfishing.ro/
   http://www.energofish.ro/
   http://www.taimen.com/
   Pentru mai multe detalii folosiți mail-ul!
   Lansări precise și pești pofticioși!

   Ștergere
 3. buna seara! tot respectul pt ceea ce faceti si pt blog,de mult incerc sa gasesc toate informatiile necesare pt a ma putea apuca de flyfishing.mi-am luat un bat de carbon cu tot cu fir si mulineta,departe de a fi ceva profi,dar sper ca imi va fi ok pt inceput.as avea 2 nelamuriri: cum se face,ce urmaresc,sa arunc musca si firul cat mai usor pe suprafata apei si sa recuperez incet sau sa "biciuiesc" suprafata apei si sa las musca pe apa pret de cateva clipe? pe acest tip de bat,cu mulineta si firul aferente,pot folosi si o montura de tip buldo?mentionez ca voi incerca mai mult pe lacuri,eventual pe bega si mures,mai putin pe rauri de munte.

  RăspundeţiȘtergere
 4. Intrucat este un raspuns ceva mai detaliat as dori sa ma contactati la adresa de email (din contact). Va multumesc pentru întelegere!

  RăspundeţiȘtergere